Geen remises in afgelopen speelronde DCH

In de afgelopen speelronde van DCH werd er weer fel gestreden om de punten. Jan Bosch verschalkte Erik Brummelman die zijn goede serie ten einde zag komen. Harry Vos maakte het Arnoud de greef erg lastig maar moest zich uiteindelijk neerleggen bij een nederlaag. Theo Ortsen won Van Han van beek dmv van een combinatie naar dam, nam misschien iets teveel risico maar het was genoeg voor de winst. Jaap Vos en Rodier Evers maakten er een actractieve wedstrijd van die uiteindelijk door Rodier werd gewonnen. Jaap Vos- Rodier Evers 0-2  Harry Vos- Arnoud de Greef 0-2  Jan Bosch-Erik Brummelman 2-0 Theo Ortsen-Han van Beek 2-0. In groep A leidt Arnoud de Greef en in groep B Theo Ortsen . U kunt vanaf nu ook uw sponsorzegels van De Jumbo Hollak beschikbaar stellen voor DCH , wij zouden u daar zeer erkentelijk voor zijn.