DCH spelers in de Nationale Competitie

In de eerste ronde van de Nationale competitie op zaterdag 5 oktober zaten er zeven spelers van DCH bij twee andere dam verenigingen achter het bord. In de hoofdklasse A waar DIOS 1 Achterhoek uitkomt hielp Arnoud de Greef met winst  mee aan de overwinning op Nijverdal met 12-8. Net zoals het eerste team zat ook tweede team van DIOS Achterhoek in de tweede klasse B bij Cafe Spilman in Beltrum en zij wonnen van SSS uit Kampen met 13-7 en hier droeg Harry Vos 2 punten aan bij. Het derde team DIOS/DVOIJ CT (combinatie team) verloor  thuis met 14-6 van Hart holt Olie uit Heino. Jaap Vos en Theo Ortsen speelden in deze wedstrijd beide nog wel remise.

Het tweede team van DUO uit Doetinchem won in Wageningen ruimschoots van WSDV 4 CT met 6-14.  Hier kwamen de andere drie spelers van DCH in aktie. Rodier Evers en Jaap de Vries wonnen en Ben Okken speelde gelijk.