Externe competitie

DCH spelers in de Nationale Competitie

In de achtste ronde van de nationale competitie speelde Arnoud de Greef met DIOS-Achterhoek 1 in Groningen tegen het Noorden. Arnoud won daar voortreffelijk net zijn team won met 8-12. Zij staan nu slechts drie bordpunten achter de koploper in de hoofdklasse A. Jaap en Harry Vos gingen met DIOS-A. 2 naar het Drentse Heijken. Jaap won en Harry speelde gelijk en hielpen daarmee het team aan een overwinning van 8-12 en staan daarmee nu derde in de tweede klasse B. In de eerste klasse A speelde Rodier Evers een goede remise, maar Laren zelf verloor thuis met 8-12 van Drachten. Zij blijven op de elfde plek. In diezelfde klasse speelde Ben Okken remise, maar zijn team – DUO-Doetinchem won met 9-11 in Wapenveld en staan nu negende.

Nationale competitie

In de nationale competitie speelde drie spelers van DCH afgelopen zaterdag mee. Arnoud de Greef speelde met DIOS-Achterhoek 1 tegen MTB 1 in Hoogeveen.Helaas verloor DIOS met 12-8 en zakte daarmee van de eerste naar de derde plek in de hoofd klasse groep  A. Arnoud zelf speelde gelijk.

Eveneens in Hoogeveen speelde Harry Vos met DIOS-Achterhoek 2 tegen MTB 3. MTB 3 is een zeer jeugdig team dat op deze manier kans krijgt om wedstrijden te spelen op een voor hen hoger niveau. En dat bleek uit de uitslag want DIOS 2 won met 2-18. Harry kreeg echter een gelijkwaardige speler

en speelde remise. DIOS 3 staat eveneens derde met 3-4 in de tweede klasse groep B.

Tenslotte speelde Rodier Evers met DEZL Laren thuis tegen Kampen en zij verloren met 9-11. Rodier zelf verloor voor het eerst in deze vierde ronde. DEZL staat negende met 4-2 in de eerste klasse groep A.