Nationale Competitie

Afgelopen zaterdag 3 oktober werd de tweede ronde van de Nationale Competitie gespeeld. Omdat in deze competitie nogal wat teams zich hebben terug getrokken krijg je hier en daar wat scheve ranglijsten en zijn verschillende teams hierdoor vrij. DIOS 3 was hierom vrij evenals het combinatie team DIOS 4 CT. En DUO 2 haf deze ronde ook geen tegenstander vandaar dat er maar twee spelers van DCH in aktie kwamen. Arnoud de Greef ging met DIOS РAchterhoek 1 naar Lent en speelde daar remise. DIOS  Achterhoek 1 won met 7-9 en is mede koploper met 2-4 in de hoofdklasse A. Damkring Emmeloord was de tegenstander van DIOS-Achterhoek  2 in Emmeloord. Zij wonnen daar met 6-10 waarvan twee punten binnen gehaald door winst van Harry Vos. En zij zijn mede koploper in de eerste klasse A met 2-3.