DCH2 pakt koppositie

In de voorlaatste ronde van de Gelderse damcompetitie heeft DCH2 door een overwinning met 7-1 op Sinderen 2 de leiding weer overgenomen van Winterswijk2 .Tegen Sinderen3 werd onverwacht met 5-3 verloren door de Winterswijkers. DCH2 staat een bordpunt voor op Winterswijk 2. In de spannende laatste ronde speelt DCH2 tegen Sinderen 3 en Winterswijk 2 tegen Sinderen 2. Jan Bosch verschalkte zijn tegenstander en zorgde voor een 2-0 voorsprong. Theo Ortsen stond positioneel erg sterk maar was waarschijnlijk te voorzichtig en was tevreden met een punt 1-1. Harry Vos speelde weer erg sterk en scoorde de 5-1. Zijn broer Jaap speelde positioneel een hele sterke parij en liet zijn tegenstander kansloos in het eindspel  7-1 eindstand. Over 3 weken is bekend wat de eindstand in deze klasse gaat worden