DCH spelers in de NationaleCompetitie

In de tweede ronde van de Nationale Competitie speelden weer zeven spelers mee die ook bij DCH spelen. Met vier keer winst en drie remise deden zij een aardige buit in het zakje. In Amstelveen hielp Arnoud de Greef met winst DIOS-Achterhoek 1 aan een goede score van 5-15 tegen 020 in de hoofdklasse A. Zij gaan met 2-4 met meerdere teams aan de leiding. Het tweede team van DIOS-Achterhoek had meer een streekderby in Laren tegen DEZL. Ook hier trok DIOS aan het langste eind en ging met een 8-12 overwinning naar huis. Jaap Vos deelde de punten en Harry Vos won zijn partij. DIOS-Achterhoek 2 staat met DUO 2 uit Doetinchem aan de leiding met 2-4 in de tweede klasse B. Want ook DUO 2 won wel is waar nipt, maar won wel  van het tweede team van Harderwijk met 9-11. Rodier Evers moest daar genoegen nemen met remise, Jaap de Vries en Ben Okken wonnen hun partij. Theo Ortsen speelde in Kampen tegen SSS gelijk, maar zijn team DIOS/DVOIJ CT ging hard onderuit met 16-4 en is hierdoor voorlopig hekkensluiter in deze tweede klasse B.