Derde ronde Nationale Competitie

De DCH spelers waren weer aardig op dreef in de nationale competitie zowel bij DIOS als bij DUO. In de hoofdklasse A ontving DIOS 1 Harderwijk 1. Klaas Veldstra viel daarbij in met moest helaas het onderspit delven. Arnoud de Greef speelde gelijk. DIOS 1 verloor nipt met 9-11 en staat met 3-3 op de zesde plek in de middenmoot. Bij DIOS 3 ook thuis de eerste wedstrijd van dit seizoen  tegen Limburg CT deden de gebroeders Vos goede zaken voor het team. Jaap en Harry wonnen en hadden daarmee een aandeel in de winst van 12-4 in de tweede klasse E. In de tweede klasse B ontving DIOS 4 het tweede team van Harderwijk en die gingen eveneens met de eer strijken met  5-11. Theo Ortsen pakte nog wel een punt mee en blijft bij de topscoorders staan in deze klasse met 3-5. DUO 2 speelt net als DIOS 3 in de tweede klasse E en zij wonnen in Tilburg fors met 3-13. Rodier Evers, Jaap de Vries en Ben Okken deden een grote boon in de pot zij wonnen alle drie. Na deze eerste ronde staat DUO 2 met 1 bord punt voor op DIOS 3.