DCH 2 wint ruimschoots

In de tweede ronde van de provinciale tweede klasse ontving het tweede team van de Hengelose damclub DIOS 6 uit Beltrum. Mede omdat de Beltrumse dam vrienden met drie spelers waren, kreeg Jan Bosch aan het eerste bord de punten kado (reglementair). Het duurde daarna niet lang voor Erik Brummelman om de punten van DCH 2 te verdubbelen. Theo Ortsen miste de kans op winst in het eindspel en het werd daardoor remise. Tenslotte gaf Gerrit Kreunen in een gelijkwaardige eindstand remise, zodat de eindstand op 6-2 kwam en DCH 2 daar had gewonnen. Het eerste team mocht een dag later in Arnhem aantreden tegen CTD die over meerdere sterke spelers beschikt. Toch leek het voor DCH 1 nog aardig goed te gaan. Nadat Eddy Hoebink totaal was vast gelopen kon hij in het middenspel het niet meer herstellen en verloor zijn partij. Maar hierna ging het beter met DCH door remise van Jaap de Vries en wisten Harry Vos en Rodier Evers te winnen en brachten DCH op voorsprong met 3-5. Helaas verloor Klaas Veldstra in het eindspel een schijf wat hem tevens de partij koste. tenslotte zat Ben Okken in tijdnoot te worstelen en zag een remise variant over het hoofd en verloor. Hiermee won CTD net van DCH met 7-5.