DCH leden in Nationale Compettie

In de vierde ronde van de Nationale Competitie werd er weer fel gestreden om de punten. Het eerste team van DIOS-Achterhoek speelde hun wedstrijd in Huissen tegen VBI 2. Zij wonnen met 8-12 en staan vijfde met 4-5 in de hoofdklasse A. Arnoud de Greef speelde remise. In Hoogeveen speelde zowel het tweede als vierde team van DIOS. DIOS 2 trof daar HBC 2 en het bleef daar onbeslist met 8-8. Klaas Veldstra bracht DIOS 2 nog wel op voorsprong met 2-0 maar dat was niet voldoende. Zij staan nu zevende met 4-3 in de eerste klasse A. Het vierde team ging het minder goed af zij verloren met 13-3 en staan tiende. Theo Ortsen hield het op gelijkspel.Het derde team van DIOS mocht de strijd aan gaan in Wageningen tegen WSDV 4. Het werd daar een daverende overwinning voor DIOS 3 met maar liefst 1-15. Alleen Harry Vos moest een remise toestaan. Al zijn team genoten wonnen waaronder zijn broer Jaap Vos. Zij blijven DUO 2 in deze tweede klasse E volgen die eveneens met 15-1 wonnen van Brainsport Brabant CT . Mede door Rodier Evers, Jaap de Vries en Ben Okken die alle drie wonnen. Beide teams hebben 2-4, maar DUO 2 staat met 2 bord saldo punten voor.