Nationale Competitie spelers DCH wisselend

In de vijfde ronde van de Nationale Competitie deden de DCH spelers het redelijk goed. In de hoofdklasse A verloor DIOS 1 thuis met 9-11 van DUO 1. Arnoud de Greef won wel. DIOS 1 staat nu met 5-5 zesde. DIOS 2 in de eerste klasse A ontving het team uit Lelystad. DIOS 2 wist te  winnen met 9-7 waarbij Klaas Veldstra daar twee punten aan had toegevoegd. DIOS 2 staat ook zesde met 5-5. Het combinatie team van DIOS met DVOIJ spelers kreeg een pak smeer van Apeldoorn die graag kampioen wil worden in deze tweede klasse B. DIOS  CT verloor met 2-14. Theo Ortsen behaalde wel een hele knappe remise tegen een veel sterkere speler. DIOS  CT staat tiende met 5-2. tenslotte deed DIOS 3 goede zaken in de tweede klasse E, want zij wonnen met 10-6 terwijl de concurrent DUO 2 verloor in Geleen. Namens DIOS 3 won Harry Vos zijn partij en verloor Jaap zijn partij. Voor DUO 2 zat Rodier Evers achter het bord en verloor. Ben Okken speelde gelijk. In deze klasse staat nu DIOS 3 met 3-6 boven aan gevolgd door een paar teams waar onder DUO 2 met 3-4. Deze beide teams moeten als het doorgaat 27 november tegen elkaar.