Veel spektakel op de borden in 14 e ronde onderlinge competitie DCH

In de laatste competitieronde van de onderlinge competitie van DCH werden door sommige spelers de registers volledig open getrokken het bonst was de partij tussen Rodier Evers en Jan Bosch. Laatstgenoemde had door goed spel een voordeel van 2 schijven . Rodier ging va banque spelen en Jan raakte het overzicht kwijt. zodoende wist Rodier deze merkwaardige partij alsnog te winnen. Jaap Vos had de hele partij voordeel tegen Gerrit Kreunen, maar deze verweerde zich kranig. In het eindspel maakte Jaap een foutieve berekening en was gelijkspel het resultaat.Jaap de Vries won door een combinatie van Han van Beek. Jan Luiten kwam niet in de problemen tegen Erik Brummelman, en rondde bekwaam de partij af naar een overwinning. De leider in groep A , Arnoud de Greef en leider in groep B, Theo Ortsen waren in een fel gevecht verwikkeld. De eindspel kennis van Arnoud gaf hier de doorslag en hij won uiteindelijk de partij.  Uitslagen  Gerrit Kreunen – Jaap Vos 1-1 Jaap de Vries – han van Beek 2-0  Jan Luiten – Erik Brummelman 2-0  jan Bosch- Rodier Evers 0-2  en Theo Ortsen – Arnoud de Greef 0-2 .Arnoud de Greef leidt in groep A met 10-19 en Theo Ortsen in groep B  met 12-15 maar wordt belaagd door Jan Luiten en Jan Bosch.  DCH wenst u allen fijne kerstdagen en een gelukkig 2023 , Vanaf donderdag 5 januari herstarten wij weer onze competitie , u bent welkom om te komen kijken in Ons Huus te Hengelo vanaf 19.45 uur,