Volledig programma DCH op eerste clubavond 2023

De eerste clubavond van DCH was druk bezocht en zo werden er zes partijen gespeeld . Arnoud de Greef spande nu Erik Brummelman achter de zegekar. Harry Vos was te sterk voor Jaap de vries en boekte een solide overwinning , Ook broer Jaap Vos was in een goede vorm en hij was te sterk voor Jan Bosch. Gerrit Kreunen was te sterk voor Han van Beek . Theo Ortsen en Jan Luiten vochten een interessant duel uit  wat eindigde in remise. Ben Okken had voordeel in het eindspel tegen Rodier Evers maar die wist via een houdini achtige actie toch remise te bewerkstelligen. Uitslagen Arnoud de Greef-Erik Brummelman 2-0   Harry Vos-Jaap de Vries 2-0  Ben Okken- Rodier Evers 1-1 Jan Bosch- Jaap Vos 0-2  Gerrit Kreunen- Han van Beek 2-0  Jan Luiten – Theo  Ortsen 1-1 . Arnoud de Greef blijt de lijstaanvoeder in groep A en Theo Ortsen in groep B,