Vol programma onderlinge competitie DCH

In de afgelopen speelronde van DCH stonden er maar liefst 6 partijen op de rol. Theo Ortsen verschalkte Han van Beek en won zijn partij. Jan Luiten deed hetzelfde tegen Jan Bosch die een foutje maakte en dat werd meedogenloos afgestraft. Wim Eijkelkamp maakte het Ben Okken erg lastig en behaalde een verdienstelijke remise.. Arnoud de Greef was ook niet te stuiten door Jaap de Vries . Rodier Evers was te sterk voor Erik Brummelman en de gebroeders Jaap en Harry Vos deelden de punten. Uitslagen Han van Beek- Theo Ortsen 0-2  Jan Bosch- Jan Luiten 0-2 Ben Okken – Wim Eijkelkamp1-1  Arnoud De Greef – Jaap de Vries 2-0  erik Brummelman- Rodier Evers 0-2 Harry Vos- Jaap Vos 1-1. In groep A leidt Arnoud de Greef stevig en in groep B Theo Ortsen met flinke concurrentie van Jan Luiten en Wim Eijkelkamp . Ook vermeldigings waard is dat Arnoud de Greef met zijn team kampioen is geworden in de landelijke hoofdklasse en dat zij volgend jaar met Dios Achterhoek in de ereklasse van het dammen mogen uitkomen. Jaap en Harry Vos spelend voor Dios Achterhoek 3 gaan promotie wedstrijden spelen om de promoveren naar de landelijke eerste klasse