DCH 1 strijdt voor klassebehoud, DCH2 strijdt voor kampioenschap

DCH1 heeft de inhaalwedstrijd tegen Winterswijk 1 met 7-5 verloren waardoor het degradatiegevaar nog steeds niet is afgewend. De beslissing valt op 2 maart als Sinderen 1 op bezoek komt en een gelijkspel is dan voldoende voor handhaving in de  Gelderse Hoofdklasse, Het tweede team van DCH kan maandag kampioen worden als het met 8-0 wint van Sinderen 3. Bij iedere andere uitslag is het een week wachten wat concurrent Winterswijk 2 doet tegen Sinderen 2. In de Onderlinge competitie waren er 3 partijen. Jan Bosch versloeg Erik Brummelman Jan Luiten die momenteel in bloedvorm verkeert versloeg Han van Beek en Theo Ortsen en Wim Eijkelkamp waren zeer aan elkaar gewaagd met de beste winstkansen voor Wim Eijkelkamp maar Theo Ortsen wist er toch nog remise uit te slepen .Uitslagen Wim Eijkelkamp- Theo Ortsen 1-1  Erik Brummelman- Jan Bosch 0-2 Han Beek- Jan Luiten 0-2. In Groep A blijft Arnoud de Greef stevig aan de leiding gaan en Jan Luiten is de nieuwe koploper in groep B