Onderlinge Competitie DCH

In de afgelopen competitieronde van DCH vlogen de combinaties je weer om de oren. Zo werd Rodier Evers het slachtoffer van de dadendrang van Arnoud de Greef en ook Rodier werd aan de zegekar van Arnoud gebonden. Theo Ortsen maakte het helemaal bont tegen Erik Brummelman en slaagde erin de enge foute zet die hij kon doen, ook daadwerkelijk uit te voeren  en hij kon gelijk de partij opgeven en zijn tegenstander feliciteren. Jaap Vos blijft winnen nu tegen Wim Eijkelkamp, die zich de komende tyd met zijn bijen gaat bezighouden en dus zijn seizoen beeindigd heeft. Klaas Veldstra startte zijn seizoen juist. Hij moest het opnemen tegen de sterke Ben Okken en na enige tyd zag hij het nutteloze van zijn poging in en moest berusten in een nederlaag. Uitslagen Erik Brummelman- Theo Ortsen 2-0 Rodier Evers – Arnoud de Greef 0-2  Jaap Vos- Wim Eijkelkamp 2-0 Ben okken- Klaas Veldstra 2-0. Arnoud de Greef is leider in groep A en Jan Luiten  in groep B