Damclub Hengelo stelt Hoofdklasseschap Gelderland veilig

In de laatste wedstrijd heeft Damclub Hengelo een zeer goede prestatie geleverd door met drie invallers ruim te winnen van Damclub Sinderen 1. Jaap Vos won als eerste zijn wedstrijd , daarna boekte Jan Luiten een zeer verdienstelijke remise vervolgens was Klaas Veldstra te sterk voor zijn opponent , Arnoud de Greef en Tom Westhof boekten beiden een regelmatige remise.Harry Vos had zijn tegenstander in de tang maar door een onnauwkeurigheid in het eindspel wist zijn opponent de weg naar remise te vinden. Al met al een goede overwinning van DCH en een volgend seizoen in de Gelderse hoofdklasse is veilig gesteld. In de onderlinge compettie speelde het aspirant lid Rosanne Stemerink een sterke partij tegen Theo Ortsen die in remise eindigde. Wilt u ook eens komen kijken dat kan op donderdagavond vanaf 19.45 in ONS HUUS te Hengelo