Nationale Competitie gestart

De 1e ronde van de Nationale Competitie  heeft alweer plaats gevonden. DIOS 1 welke nu uitkomt in de ere klasse kreeg gelijk een flinke tegenstander voor de kiezen, namelijk VBI 1 uit Huissen. Het werd een overwinnning voor VBI met 12-8 waarbij Arnoud de Greef eveneens verloor. DIOS 2 trad in de 1e klasse A aan in Borne en hadden remise zeker verdient alleen je moet het wel afdwingen. Jaap en Harry Vos speelden gelijk en DIOS verloor met 9-7. DIOS 3 in de 1e klasse C wist in Lent te winnen met 7-9. DIOS 4 verloor onnodig in Huissen van VBI 3 met 9-7.

In de 2e klasse B speelde DUO 2 in Heerenveen en verloor daar met 7-9. Ben Okken en Jaap de Vries speelden remise en Jan Luiten als invaller kwam net iets routine tekort om een punt mee te pakken.

In de onderlinge werden de volgende partijen gespeeld:

Arnoud de Greef  –  Jaap Vos   0-2

Gerrit Kreunen  –  Harry Vos  0-2

Erik Brummelman  – Han van Beek  2-0