DCH spelers in de achtste ronde Nat. Comp.

In de achtste ronde van de Nationale competitie waren op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar zeven spelers van DCH aktief. DIOS 1 ontving thuis Het Noorden uit Groningen en speelden gelijk met 10-10. Arnoud de Greef stond bij de KNDB – uitslagen in het blauw voor een bijzondere prestatie, remise tegen een tegenstander van een rating van ruim 200 meer dan hijzelf. (verschil moet 200 zijn). DIOS 1 blijft 8e met 8-6 in de hoofdklasse A. In de tweede klasse B ontving DIOS 2 DCH uit Harderwijk en ook zij speelden 10-10. Bij deze wedstrijd speelde Harry Vos remise wel is waar niet in het blauw, maar het verschil was ruim 100. Zijn broer Jaap zag een forcing over het hoofd wat hem een schijf koste en uiteindelijk de partij. DIOS 2 staat 9e met 8-6. In deze zelfde klasse speelde eveneens thuis DIOS 3 tegen DEZL uit Laren die wel erg sterk waren voor DIOS 3 en meedogenloos want ze wonnen met 3-17. Gerrit Kreunen was tegen een veel sterkere speler niet opgewassen, speelde zich vast en kon opgeven. DIOS 3 blijft onderaan staan. Tenslotte DUO 2 uit Doetinchem speelde in Wesepe tegen Salland en verloor met 12-8 en zakt naar de 5e plek met 8-11. Rodier Evers verloor, Ben Okken speelde gelijk en Jaap de Vries won.