DCH stevig aan de leiding

In de eerste klasse regio Oost Gelderland stond de zevende ronde op het programma van de provinciale bond. Ditmaal ontving het eerste van DCH de spelers van DVOIJ 1 uit Ulft en omstreken. En ook ditmaal kwam het team van DCH onder aanvoering van teamleider Harry Vos totaal niet in moeilijkheden. Eddy Hoebink haalde voor DCH de eerste punten binnen door een goed uitgespeelde positie en noteerde twee punten voor zijn partij. Hij is daarmee tevens de lijst aanvoerder in de persoonlijke topscore lijst van de eerste klasse met 7-13. Rider Evers moest wat meer knokken voor zijn punt, omdat hij een wat sterkere tegenspeler had. Jaap Vos had een gelijkwaardige opponent en beide kwamen niet tot uitspattingen in hun partij zodat het op remise uitliep. Vervolgens werd de score voor DCH opgevoerd door Arnoud de Greef en Jaap de Vries die beide de winst binnen haalden en de stand op 8-2 brachten. Harry Vos was als laatste aan het spelen en probeerde allerlei trucjes om zijn tegenstander te slim af te zijn, maar kwam niet verder dan remise waarmee de eindstand op 9-3 kwam. DCH heeft nu 7-14 en gaat ruim aan de leidingĀ  Behalve Eddy staan op de lijst van de individuele topscoorder vijf spelers van DCH.