DCH spelers succesvol in N.C.

In de tiende ronde van de nationale competitie behaalden de dammers van DCH bij andere verenigingen goede resultaten. Bij DIOS 1 “thuis” in Beltrum in de hoofdklasse A won Arnoud de Greef en speelde zijn team gelijk tegen Witte van Moort 2 uit Westerhaar. DIOS 1 staat nu achtste met 10-9. In de tweede klasse B ontving DIOS 2, DEZL uit Laren die ditmaal het onderspit moest delven dooronder andere een knappe overwinning van Harry Vos en een goede remise van Jaap Vos. DIOS 2 staat negende met 10-8. Eveneens thuis in deze klasse DIOS 3 die won van Wiitte van Moort 3 met 13-7 waarbij Gerrit Kreunen een punt mee snoepte. Hiermee is DIOS 3 twee plaatsen gestegen naar de tiende plek met 10-5. Tenslotte DUO 2 die in Heino won met 8-12 waarbij Jaap de Vries won en Ben Okken remiseerde.  DUO 2 heeft 10-13 en staat vijfde.