DCH 2 wint laatste wedstrijd

In de laatste ronde van de bondscompetitie in de tweede klasse regio Oost Gelderland ontving het tweede team van DCH het tweede regio team van DIOS uit Beltrum. Het thuis spelende team kwam al snel goed op dreef en Jan Bosch nam daarin het voortouw hij noteerde als eerste een winst partij en zette daarmee DCH 2 op 2-0 voorsprong. Het duurde niet lang of Gerrit Halfman verdubbelde de voorsprong door een mooie overwinning. Henk Lnsnk wilde ook graag een duit in het zakje doen en haalde ook twee punten binnen en de voorsprong was opgelopen naar 6-0. Gerrit Kreunen als laatste aan het spelen gunde DIOS ook wel een punt zodat zij hun eer toch hadden gered. DCH 2 won daarmee met 7-1 en in totaal hebben ze 8-10 en blijven waarschijnlijk tweede. Dit is nog afhankelijk wat DOG uit Almen doet in de laatste wedstrijd.