Laatste ronde Nationale Comeptitie

In de elfde en laatste ronde van de N.C speelde Arnoud de Greef met DIOS 1 in de hoofdklasse A  thuis in Beltrum en zij ontvingen zij de dammers Drachten. Arnoud won min of meer plichtmatig tegen een speler met veel lagere rating. DIOS zelf won met 13-7en eindigde daarmee in de middenmoot op plek zes met 11-11. Het tweede team van DIOS speelde een uit wedstrijd in Bunschoten en zij verloren daar totaal onverwacht met 11-9. Jaap Vos verloor zijn partij en Harry Vos boekte daar een goede overwinning. DIOS 2 eindigde in de tweede klasse B negende met 11-8.  Het derde team van DIOS speelt eveneens in de tweede klasse B  en ontving de dammers van Hartholt Olie  uit Heino. DIOS 3 wist de laatste paar wedstrijden te winnen maar gingen nu kopje onder en verloren met 13-7 en eindigden met 11-5 op de elfde plaats. Gerrit Kreunen kon in deze wedstrijd geen punt aan toe voegen. Tenslotte in deze klasse DUO 2 die in Harderwijk daar tegen DCH speelde wonnen met 8-12 en blijven daarmee op de vijfde plaats staan met 11-15. Ben Okken en Rodier Evers hadden weinig aandeel daarin  beide verloren hun partij, Jaap de Vries speelde nog gelijk.