Gelders sneldam kampioenschap

Op vrijdag avond 5 april vond het sneldamkampioenschap van Gelderland plaats in het clublokaal van DCH in “Ons Huis”. Dit toernooi is altijd aan het eind van het seizoen als alle nationale en provinciale competities zijn afgelopen. Dit toernooi valt onder de vlag van de Gelderse Dam Bond en werd ook door de wedstrijdleider van het GDB geleid. Harry Vos hielp met de organisatie en werd aangesteld als arbiter.Voor dit toernooi was een vrije inschrijving en zodoende deed DCH mee in de hoofdklasse. In totaal hadden zich veertien teams zich ingeschreven gelijk verdeeld over de eerste en hoofdklasse.¬† Arnoud de Greef, Rodier Evers, Eddy Hoebink en Jaap de Vries namen namens DCH-Hengelo¬† deel. Zij deden hun uiterste best en eindigden daar mee op de vierde plek met 6-6. Eddy behaalde als enige een positieve score met 6-8. De anderen kwamen in deze wedstrijden met tijdsdruk net iets te kort.