DCH hard onderuit in Arnhem

In de negende ronde van de Gelderse Competitie in de hoofdklasse speelde het eerste team van DCH in Arnhem tegen CTD.Net zoals de vorige keer was ook deze tegenstander een stuk sterker dan wij waren. Alhoewel er toch meerdere kansen waren op remise of voor Jaap de Vries zelfs winst voor het grijpen had ging het toch mis. Jaap zag een meerslag over het hoofd en zodoende werd het remise. Ben Okken had wel voordeel , maar ook was zijn opponent hem te glad af in het eindspel en forceerde remise. Tom Westhof had ook het voordeel met een schijf voor en in het eind zelfs twee, echter net niet voldoende voor de winst. Arnoud de Greef, Klaas Veldstra, Gert Wissselink, Rodier Evers en Harry Vos verloren hun partij doordat hun tegenstanders iets scherper waren dan zij anders had DCH wel meer punten kunnen vergaren. Eindstand werd 13-3 in het voordeel van CTD.. DCH is nu gezakt naar de negende plek met 9-8.

De volgende wedstrijd wordt er ook een van pittige allure en bij de laatste wedstrijd van dit seizoen zijn er betere kansen voor DCH.