DCH spelers in de Nationale Competitie

In de negende ronde van de Nationale Competitie kwamen acht spelers in aktie die ook bij DCH spelen. Arnoud de Greef speelde met DIOS 1 in Harderwijk tegen DCH 1. Zowel Arnoud als zijn team won met 6-14 en heeft met 9-14 op de vierde plek in de hoofdklasse A nog steeds kans op een promotie wedstrijd. In de tweede klasse B werd een spannende wedstrijd gespeeld tussen DUO 2 uit Doetinchem en DIOS 2 uit Beltrum.In Sporthal De Bongerd in Doetinchem moest DUO 2 winnen om uitzicht te behouden op de eerste twee plaatsen voor rechtstreekse promotie of een wedstrijd daarvoor. Echter DUO 2 trok aan de kortste eind, want DIOS 2 ging nipt met een 9-11 overwinning naar huis. Teamleider Harry Vos wist voor DIOS 2 te winnen. Ben Okken en Rodier Evers deelden de punten en Jaap de Vries won namens DUO 2. DIOS 2 staat nu boven aan, omdat DCH 2 uit Harderwijk een punt liet liggen tegen DES 3 uit Lunteren. Stand in deze klasse: 1. DIOS 2 9-15 en een hoger bordsaldo dan 2. DCH 2 9-15 en 3. DUO 2 9-12. DIOS 3 speelde in diezelfde klasse in Wageningen tegen WDSV 4 en verloren daar ruim met 14-6. Theo Ortsen won als enigste van DIOS zijde en Jaap Vos speelde gelijk.  Tenslotte speelt ons nieuw lid Klaas Veldstra nog spelend bij Damkring Emmeloord eerste klasse A, een mindere partij tegen veruit de sterkste speler van  Hoogeveveen  hij verloor zijn partij, maar zijn team won met 8-12. Zij staan vierde met 9-11.