Laatste wedstrijd DCH 2 gelijk spel

In de tiende en laatste ronde van de bondscompetitie van dit seizoen in de tweede klasse regio Oost Gelderland eindigde DCH 2 met 10-9  op de vierde plek. De laatste wedstrijd ontvingen zij thuis DSV 3 uit Sinderen en omstreken. Jan Luiten kon al snel profiteren van een misrekening van zijn opponent. Zijn tegenstander dacht een makkelijk dam zetje te hebben bedacht, maar Jan had nog een verrassing na en kon gelijk de felicitaties in ontvangst nemen. Nou zat het Jan wel mee ,maar Gerrit Halfman ging het minder goed af. Hij had wel is waar een schijf veroverd en dacht daarmee de strijd te kunnen beslissen. Echter in het eindspel werd hij positioneel verrast en verloor zelfs de partij. Jammer, maar het is nog in eigen hand met 2-2. Theo Orsten was goedlachs, maar vergat wel zijn remise veilig te stellen en door zijn verlies kwamen de gasten op voorsprong met 2-4. De eer was aan de topscoorder van DCH 2 Gerrit Kreunen die het goed aanvoelde en zijn tegenstander dusdanig onder druk wist te zetten dat hij de klok vergat en door tijdsoverschrijding verloor. Daarmee werd de eindstand 4-4