DCH spelers succes in de Nationale Competitie

In Heino speelden de gebroeders Vos, Jaap en Harry met DIOS 2 hun laatste wedstrijd van dit seizoen in de nationale competitie in de tweede klasse B tegen Hartholt Olie CT. Acht bordpunten was voldoende om het kampioenschap in deze klasse veilig te stellen en Harderwijk 2 voor te blijven enĀ  dit lukte met verve. Slechts een partij ging verloren maar in totaal werd er met 8-12 gewonnen, waarbij Harry en Jaap remise speelden.In totaal behaalden ze 11-19. En zij konden het feestje vieren en promotie naar de eerste klasse. In deze zelfde klasse speelde DIOS 3 met Theo Ortsen in de gelederen in Westerhaar en zij verloren nipt met 11-9 en ook Theo moest daar buigen voor zijn tegenstander en verloor. Jammer want hierdoor blijft DIOS 3 op de twaalfde plaats als laatste staan. DUO 2 poetste thuis tegen DES 3, 15-5 hun nasmaak van hun laatste slechte wedstrijden weg.Ben Okken en Jaap de Vries speelden remise en Rodier Evers won. DUO 2 eindigde als vierde. In de hoofdklasse A sloot DIOS 1 het goed af met winst in Amersfoort tegen ADG met 9-11. Arnoud de Greef speelde gelijk. DIOS 1 sloot af met een vierde plek met 11-16.