Negende ronde Nationale Competitie met DCH spelers

In de negende ronde van de N.C. speelden zeven spelers van DCH mee. Arnoud de Greef speelde met DIOS 1 in de hoofdklasse A in Bunschoten en zij wonnen daar met 7-13 en staan nu 7e met 9-8. Arnoud zelf speelde remise. Het tweede team van DIOS zat in Lunteren achter het bord tegen DES 3 en verloren met 11-9. Het verlies kwam mede doordat ze een speler tekort hadden die op het laatste moment moest afzeggen. Teamleider Harry Vos wist zelf wel te winnen en Jaap Vos verloor in een klassieke stand die hij verkeerd inschatte twee zetten anders en hij had alle kans op winst. DIOS 2 staat 9e met 9-6. Ook in Bunschoten speelde het derde team van DIOS en zij wonnen ook daar met 8-12 en hebben nu 9-3 en hebben goede kansen gezien de tegenstanders om nog omhoog te klimmen. Gerrit Kreunen speelde daar gelijk. Tenslotte DUO 2 die net zoals DIOS 2 en 3 in de tweede klasse B speelt ontving Eye uit Wapenveld en deze nam de punten mee met een 9-11 overwinning. Rodier Evers speelde gelijk, Jaap de Vries won en Ben Okken verloor. DUO 2 staat nu 5e met 9-11.