DCH 2 wint overtuigend

Het tweede team van de Hengelose damclub ontving in de zesde ronde van de tweede klasse het tweede regionale team van DIOS uit Beltrum. Omdat de eerste drie teams landelijk spelen waaronder een viertal leden van DCH aan deelnemen is dit team  DIOS 5. Dat hier ook enige krachtverschil was in de speel sterkte van beide teams was goed te zien aan het spel en uiteraard in de uitslagen. Gerrit Halfman had een dammer tegen over zich die nog niet zolang bij de club zit en gaf hem enige dam les en zette DCH 2 met 2-0 voor.  Een korte tijd later liet Gerrit Kreunen ook een winstpartij noteren waarmee de tussenstand al vroeg 4-0 werd. Jan Bosch gezeten aan het eerste bord had de hele partij al positie voordeel en zette dat om in winst. Jan Bosch staat zelf nu vijfde op de persoonlijke topscore lijst van deze klasse.  Tenslotte zorgde ook Jan Luiten ervoor dat zijn tegenstander niet weg kwam met een remise, maar Jan het in zijn voordeel besliste. Eindstand kwam daarmee op 8-0 en daarmee staat DCH 2 met 6-8 in de tweede klasse regio Oost Gelderland.